Nobel Barış Ödülü Adayı Prof.Dr. Vamık VOLKAN CİSED İçin Ankara'da...

31 Ağustos 2015

CİSED: "VAMIK VOLKAN SON KİTABINI OKURLARI İÇİN İMZALAYACAK!”

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED), 5-6 Eylül 2015 tarihleri arasında ANKARA'da NOTTE OTEL'de PROF. DR. VAMIK VOLKAN İLE PSİKANALİTİK PSİKOTERAPİ EĞİTİMİ'düzenliyor. Gelenekselleşen eğitimin bu yıl ki teması "NEVROZLAR" olarak belirlendi. Eğitim için seçilen bu tema ile nevrotik eğilimleri olan bireylerin ve çiftlerin yaşadıkları ruhsal çatışmaların, cinsel sorun ve cinsel işlev bozukluklarının tedavilerinde karşılaşılan zorlukların ayrıntısıyla tartışılması amaçlanıyor.

VAMIK VOLKAN YENİ KİTABINI İMZALAYACAK…

Eğitimde "Nevrozlar", "Nevrotik Kişilik Organizasyonu", "Oidipus Kompleksi", "Otokastrasyon ve Klinik Yansımaları", "Nevrozlarda Psikanalitik Psikoterapi Kuram Ve Uygulamaları", "Nevrozların Tedavileri" gibi birçok konunun ele alınacağınısöyleyen CİSED Genel Başkanı Psikoterapist Cem Keçe; “Vamık VOLKAN ‘6 Adımda Borderline Kişilik Organizasyonunun Tedavisi’ adlı son kitabıyla ilk kez Ankara’da okurlarıyla buluşacak. Virjinya Üniversitesi Psikiyatri Fahri Profesörü, Washington Psikanalitik Enstitüsü Fahri Eğitim ve Süpervizyon Analisti, Massachusetts Austen Riggs Merkezi Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Kıdemli Erik Erikson Öğretim Üyesi olan Vamık VOLKAN, ellinin üzerinde kitabın yazarı, editörü ve dört yüzü aşkın bilimsel makalenin yazarıdır. Bilimsel çalışmalarının yanında, dünyanın birçok yerinde barış için yaptığı çalışmalar nedeniyle çeşitli ulusal ve uluslararası organizasyonlar tarafından pek çok ödüle layık bulunmuş ve yirmi yedi ülkeden gelen destekle son olarak 2014’te Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilmişti. Dünya barışı için 1979 yılından bu yana çalışmalar yapan Psikanalist ve Psikiyatrist Prof. Dr. Vamık VOLKAN'ın eşsiz birikimlerini, değerli bilgi ve deneyimlerini Ruh Sağlığı Profesyonelleri ile paylaşacağı eğitimimizle ilgili bilgilere www.cised.org.tr/vamikvolkan web sitemizden ulaşabilirsiniz. Başta psikoterapistler, psikanalistler, psikiyatri uzmanları, psikologlar olmak üzere ruh sağlığı profesyonellerini ve değerli medya mensuplarımızı eğitimimize davet ediyoruz” dedi.